၁။ကိုရိုနာဗိုင်းရပ်ပိုး ကပ်တင်နေတဲ့ အရာဝတ္ထုတွေကို ကိုင်တွယ်ထားမိတဲ့ လက်နဲ့ မျက်စိ၊ နှာခေါင်း၊ ပါးစပ်တို့ကို ကိုင်တွယ်မိရင် ရောဂါကူးစက်ခံရနိုင်ပါတယ်။
၂။ ကိုရိုနာဗိုင်းရပ်အား အပေါ်ယံ အဆီမျက်နှာပြင်အလွှာနဲ့ ဖုံးအုပ်ထားပါတယ်။
၃။ ဆပ်ပြာမော်လီကျူးဟာ အဲ့ဒီအဆီ မျက်နှာပြင်ကို ပျက်စီးစေပြီး စက္ကန့် ၂ဝ ခန့်အကြာမှာ ကိုရိုနာဗိုင်းရပ်ကို အပိုင်းပိုင်း ဖြစ်သွားစေပါတယ်။